Convocatòria per organitzar la setena Repera

Hem enviat una convocatòria amb aquest contingut per convidar a participar a la reunió d’organització de la setena jornada de la Repera.
L’any passat la vam fer a Santa Coloma de Queralt el cap de setmana del 17 i 18 de juny. Enguany anem una mica tard per organitzar-la pel més de juny però no tanquem cap possibilitat. Tot dependrà de la participació de les persones que es vulguin implicar a l’organització d’aquesta Repera.
La reunió la farem el dimarts 7 d’abril, tornant de vacances de Setmana Santa, al local de l’Associació Salut i Agroecologia (c. Emili Roca 52, bcn) a les 19:30.
Explicarem breument com han estat les darreres jornades. Exposarem quina feina s’ha de fer per a la seva organització. Farem un debat obert sobre els continguts que ens agradaria que s’inclogui a la propera jornada. Finalment ens repartirem en grups de treball per poder assumir aquest nou repte.
Passeu aquest correu al vostre grup de consum o projecte de producció, que ningú amb ganes es quedi sense assabentar-se.
Anuncis

One thought on “Convocatòria per organitzar la setena Repera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s