Vermut en Transició a Granollers

Al web de la Magrana Vallesana es fan ressò d’una activitat organitzada per Granollers en Transició. Es tracta d’un vermut organitzat per persones veïnes amb contingut formatiu també preparat per elles.

El Vermut previst pel dissabte 29, a les 12. Aquest cop es realitza al local de la Magrana Vallesana, c. Joan Pere Fontanella 45. El tema del taller és l’alimentació; parlaran d’alimentació saludable i dieta responsable.

2on_VenT

29 novembre. Vermut en transició sobre l’alimentació

A les 12h a local de la Magrana Vallesana, tindrà lloc la xerrada “Alimentació saludable i dieta responsable”, punt de partida d’un espai de debat i reflexió sobre com voldríem que fos la alimentació a Granollers i la comarca en el marc de les ciutats en Transició.

Tal com es diu al web de Granollers en Transició:

Els vermuts s’estructuraran de la següent manera: Un grup de veïns de la ciutat prepararan una xerrada o dinàmica per treballar un àmbit important del canvi necessari a la ciutat i reflexionarem sobre allò entre tots els assistents, a continuació decidirem entre tots qui s’encarregarà de presentar el tema del següent vermut i qui s’encarregarà de portar menjar i veure.

Granollers està en transició, qui el transicionarà…

Un bon lema exposat al cartell, i és que aquesta transició cap a una societat sostenible, independent del petroli -i del capitalisme- l’ha de realitzar la societat. Molt important respondre a aquesta pregunta!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s