Terra Franca demana ajuda

Als webs de la cooperativa Germinal i de l’Associació Salut i Agroecologia (ASiA) ens informen d’una crida de part de Terra Franca d’ajudar-los en els seus objectius. Ens proposen mans, temps i també diners.

terrafranca

Ara farà un any… – Terra Franca – Ens ajudes?

Ara farà un any…

…un grup pluridisciplinar de persones, format per agrònoms,  cooperativistes, activistes socials, educadors, pagesos i tècnics, van crear l’associació Terra Franca. L’objectiu principal de Terra Franca és protegir i preservar el major nombre de terres possible de les diferents formes d’especulació i de l’abandonament per tal que esdevinguin la base de futurs projectes ecològics.

Terra Franca arrenda les terres als seus propietaris i les sotsarrenda a les persones i col·lectius el projecte dels quals s’hi adeqüi. Com que Terra Franca és una entitat sense ànim de lucre, aquest sotsarrendament mai no serà un negoci sinó un avantatge per a la persona que s’incorpora, ja que li permet pagar un lloguer progressiu en consonància amb la rendibilitat del seu projecte. També suposa un avantatge per al propietari, al qual se li assegura la mediació i l’aval d’un projecte respectuós amb la seva terra, seleccionat i acompanyat per l’entitat.

Necessitem la teva ajuda…
… per engrandir la base social que ens dóna el suport necessari, sigui amb aportacions econòmiques o amb treball voluntari, per fer realitat els objectius de Terra Franca. Amb aquesta ajuda podrem afrontar el repte més urgent que tenim: fer efectius els primers acords entre alguns dels propietaris/es i pagesos/es que han contactat amb nosaltres.

Amb aquesta intenció, et demanem que difonguis l’activitat de Terra Franca entre les persones del teu entorn i que les animis a col·laborar amb nosaltres.

Pots col·laborar amb Terra Franca…

Fent-te soci de l’associació i aportant una quota anual que ajudarà a mantenir la infraestructura necessària per dur a terme la nostra tasca.

Fes-te soci!

Fent una col·laboració econòmica puntual que servirà per gestionar els lloguers de les terres amb les que treballa l’associació.

Fes un donatiu!

Formant part de la nostra xarxa de voluntaris que ens ajuda a contactar amb pagesos i propietaris d’arreu de Catalunya.

Fes-te voluntari!

També ho podeu fer contactant amb nosaltres a través de la nostra pàgina web!

Agraïm un cop més la teva col·laboració que ens dóna força per aconseguir plegats el nostre objectiu fonamental: garantir un accés just a la terra per a aquelles persones que la vulguin treballar de forma respectuosa i sostenible.

Amb la teva implicació i la teva ajuda això serà possible!

10c963ec-4798-42f3-a4bf-0dbbb286a77e

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s