Debat sobre vegetarianisme

Al web del Rebost del Delta ens informen d’un debat sobre vegetarianisme; amb el subtítol conseqüències sobre la nostra dieta. L’acte està previst pel divendres 21 de novembre a l’ateneu Popular la Màquia de Gavà. També ens informen de la participació regular de membres de la cooperativa a un programa de ràdio, a Ràdio Gavà.

Per completar la informació i animar el debat, es pot llegir un article de Jorge Riechmann publicat a la revista Viento Sur: “¿puede un socialista o una comunista del siglo XXI no ser vegetarianos?“.

vegetarianisme1

Debat sobre vegetarianisme: Conseqüències de la nostra dieta

Us convidem a participar en un debat sobre el vegetarianisme i el veganisme, els seus inconvenients i avantatges, i quines conseqüències té la dieta occidental. Serà a l’Ateneu Popular La Màquia (C/ Sant Nicasi, 41. Gavà), el divendres 21 de novembre, a les 19.00 hores.

Si en voleu saber més, us recomanem que estigueu atents a Ràdio Gavà el dilluns 17 de novembre. Els nostres companys Jesus i Jaume participaran al programa Amb G de Gavà amb la nostra secció mensual “Les faves contades” i faran cinc cèntims del que es parlarà al debat del divendres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s