Vampirització de criteris agroecològics

Al web de la cooperativa Germinal es fa ressò d’un article publicat al web d’Opcions on es reflexiona sobre la cadena d’establiments Casa Ametller. A l’article es comenta la falta de transparència de l’empresa i de les incoherències que s’hi troben després d’haver fet una visita.

Alguns comentaris que hi ha a l’article del web d’Opcions són força interessants. Per exemple el comentari 4 on un productor de taronges ens explica el tractament que tenen les taronges convencionals; o el comentari 9 on un treballador denuncia alguns aspectes laborals; o el comentari 12 on el propietari de la Casa Ametller es defensa amb disculpes i un exercici de transparència; o el comentari 24 on una persona que es presenta com ex-director que diu que tot és façana.

També interessa el comentari 21, de l’equip de comunicació de la revista Opcions, on es felicita del debat i es reflexiona sobre les propostes econòmiques aparentment “netes” i s’afirma que és “important aventurar-se a proposar solucions o reflexions constructives per poder anar guanyant escala sense perdre capacitat de transformació”; en el sentit que cal continuar treballant en la promoció de la proximitat i la reducció dels intermediaris, però que les propostes que sorgeixin no siguin cap enganyifa.

 

img093208_060513_5462

 

Anuncis

One thought on “Vampirització de criteris agroecològics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s