Cereals i llegums: quin futur volem?

La Repera de Santa Coloma és una bona ocasió per a reunir el màxim de persones implicades en el circuit del cereal ecològic a Catalunya. Aquest taller servirà per a que productors, elaboradors i consumidors puguin opinar i compartir les seves experiències. Hi haurà un primer moment de reflexió en grups de treball reduïts, per a identificar les dificultats, amenaces, fortaleses i oportunitats que viu cadascú en relació amb el cereal ecològic. En un segon temps, ens reunirem en plenari per a posar en comú les idees que hagin sorgit en cada grup. Es tracta de pensar en el futur que volem per al cereal ecològic: com augmentar les terres dedicades a aquest cultiu? Com millorar la seva distribució? Com podem impulsar la transformació local del cereal en productes de consum? Com es poden implicar els consumidors en aquest procés? Es pot reforçar el caràcter cooperatiu del sector que asseguri la seva sostenibilitat?

L’objectiu del taller és que tingui continuïtat en el temps, i es dedicaran els últims minuts a organitzar les properes trobades.

El taller es realitzarà el diumenge 15 de juny pel matí, a partir de les 11.

Incriviu-vos!

1399847266

Anuncis

One thought on “Cereals i llegums: quin futur volem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s