Colònies cooperatives

Al web de la cooperativa Germinal ens informen d’una altra altra proposta del mercat social cooperatiu: les colònies d’estiu per a infants i joves. Una metodologia i unes activitats molt semblants a les del funcionament de les nostres coopes. Tallers d’agroecologia, poder pagar una part en moneda social…

La cooperativa Arriant sccl, d’educació en el lleure, ubicada a la Vall d’en Bas, la Garrotxa, proposa unes colònies cooperatives per al proper estiu del 2014.

Des de fa anys, l’organització promou tot tipus de activitats amb infants i joves en període escolar i de vacances, tals com colònies, treballs de síntesi, excursions fi de curs, casals, rutes, excursions, animació infantil, etc.

Amb la filosofia de contribuir a la transformació social mitjançant l’educació en el temps lliure proposen unes colònies on la metodologia educativa sigui la cooperació,  que incentivi la mainada a ser protagonistes en la solució dels seus problemes d’una forma col·lectiva i a organitzar-se en el dia a dia d’una manera horitzontal, assembleària i en comissions de treballs per a les diferents necessitats de l’estada.

Un dels temes que volem tractar és l’agroecologia i la importància del sector primari, ja que la majoria de components d’Arriant formen part també de grups de consum o de l’ecoxarxa de la Garrotxa. Alhora,també contemplen la possibilitat de poder pagar un % de la inscripció amb moneda social.

Més informació a www.arriant.org

 

Anuncis

2 thoughts on “Colònies cooperatives

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s