El Fòrum Social Català

Les jornades de la Repera van començar després que es proposessin al Fòrum Social Català del 2008. Aquests fòrums es van començar a realitzar aprofitant que el Fòrum Social Mundial es realitzava cada dos anys, deixant espai per a que es realitzessin els Fòrums temàtics o regionals de manera alternativa també cada dos anys. També és interessant recordar que el Fòrum Social Mundial es va crear com a resposta al Fòrum Econòmic Mundial que cada any es realitza a Davos on s’acull a les elits econòmiques juntament a representants democràtics de pes; tot un espectacle per mostrar-nos el pes que tenen aquestes elits en la gestió de les nostres democràcies.

Enguany el Fòrum Social Català (FSCat 2014) es farà els propers 11, 12 i 13 d’abril a Barcelona.

El dimecres 5 de febrer, a les 19h, es farà l’Assemblea General del Fòrum Social Català (FSCat) (serà a la FCONG c/ de les Tàpies, núm 1, Barcelona.)

A hores d’ara, s’han elaborat i enviat dues CRIDES, una a adhesions i una altra a propostes de tallers, aquesta última enviada recentment a les entitats, moviments, grups,… perquè comencin a apuntar tallers. S’ha fet la reserva de  l’Edifici històric de la Universitat de Barcelona i de la Facultat de Filologia per fer els tallers. També s’ha treballat sobre el format i continguts del FSCat 2014. S’ha constituït tanmateix la “Comissió de Comunicació” que ja està treballant amb força.

Des de la comissió organitzadora provisional es pensa que és el moment de convocar aquesta Assemblea General per explicar el punt de la situació i sobretot fer a tothom partícip dels darrers preparatius del Fòrum. Des de l’organització es pretén aquest objectiu ambiciós: engegar, abans, durant i després del FSCat, un procés d’intercanvi i de sinergies entres les diferents lluites, campanyes, iniciatives, projectes, moviments, etc… que estan fent feina transformadora a Catalunya i crear la “bona COMPLEMENTARIETAT”, i  l’espai FSCat seria una eina per facilitar-ho.

El Fòrum Social Català ja està a la cantonada!

El Fòrum Social Català ja està en marxa!

Recordeu que podeu seguir tot el procés del Fòrum a aquest web: http://fscat.blog.pangea.org/

Anuncis

One thought on “El Fòrum Social Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s