Pam a Pam: així es construeix l’alternativa.

Al web de Les Trementinaires de Vallcarca ens fan ressò d’un projecte, Pam a Pam, que ja s’ha publicitat a d’altres webs de coopes però que encara no havíem publicitat des del web de la Repera:

Fa dies que volíem escriure aquest petit post, perquè estem molt, molt orgulloses de formar part de PAM A PAM, el primer mapa col·laboratiu de la ciutat de Barcelona, que mostra punts de consum responsable i economia solidària.

Es tracta d’una iniciativa de la ONG SETEM, amb la intenció de visibilitzar el consum alternatiu i sostenible que ja existeix a la nostra ciutat, i demostrar que aquest altre món possible s’està construint, i que cada cop són més les opcions i alternatives d’una econòmica justa i solidària.

Una pàgina web que ens ajudarà a conscienciar-nos de la importància que té plantejar-se què i on comprem el que mengem, en quines condicions s’ha fabricat el què vestim o quin banc “té cura” dels nostres diners.

Perquè les decisions que prenem en el dia a dia també són decisions polítiques, i no només anar a votar cada quatre anys a les urnes. No cal que tothom formi part d’una cooperativa de consum (tot i que és una molt bona opció ;) ), però sí que podem tenir en compte que els productes que comprem siguin de temporada i de comerç local. O la roba que vestim que no sigui fabricada a països on es vulneren els drets humans i laborals de les persones treballadores. O el banc que té els nostres diners, que no inverteixi en el lucratiu negoci de la venda d’armament. Petites decisions, al nostre abast.

Us convidem a conèixer totes les opcions que tenim en aquest web tan necessari!

Image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s