Granollers en Transició

Al web de la Magrana Vallesana ens informen de la presentació de Granollers en Transició. L’acte està previst per dissabte 25 de gener a les 17.

Dissabte 25 de gener, presentació de Granollers en Transició

Què són les ciutats en Transició? Les ciutats en transició són un model de ciutat que intenta afrontar els principals reptes i buscar alternatives al món d’avui en el context de cada ciutat. És un model participatiu on els ciutadans treballen per crear la ciutat que volen: una ciutat resilient capaç de suportar les pertorbacions, una ciutat que redueix el seu consum energètic, una ciutat amb la mínima dependència dels productes fòssils, una ciutat que redueix les seves emissions, una ciutat autosuficient…

Aquest no és un model imaginari i impossible, va ser creat a Irlanda el 2005 i actualment hi ha milers de ciutats en transició al Regne Unit, Espanya, Itàlia i França, i cada cop estan sortint més. Kinsale i Totnes són dues de les primeres ciutats en transició que ja porten més de 7 anys en funcionament.

En aquest acte es presentarà la iniciativa de ciutat en transició per Granollers on totdon hi està convidada a participar i a involucra-se per a crear una comunitat local activa.

Viure al món i a la ciutat que volem és possible però només si no ens quedem de braços creuats.

Membres actius del col·lectiu Granollers en Transició vindran a explicar-nos aquesta iniciativa el proper dissabte 25 de gener a les 17h al local social de La Magrana Vallesana.

Trobareu més informació a la web Gran Tran sicio.

Anuncis

One thought on “Granollers en Transició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s