Crònica jornada consum responsable

El web de Remenant les cireres ens informa d’un acte que es va realitzar el 4 de desembre: 2a Jornada de Consum Responsable a Sabadell:

l passat 4 de desembre va tenir lloc la 2a Jornada de Consum Responsable al Vapor Llonc de Sabadell. L’objectiu era parlar del paper dels consumidors per configurar una economia més social i sostenible. Es pretenia debatre el poder que tenim per canviar el model actual i que col·lectivament tenim força per promoure una economia que estigui al servei de les persones i del desenvolupament sostenible. Perquè el consum responsable cerca satisfer necessitats pròpies sense causar un impacte negatiu en d’altres persones ni en l’entorn.

A la segona jornada de consum responsable de Sabadell es volia reflexionar i debatre el paper del consum per a un canvi de paradigma econòmic, i alhora oferir algunes propostes i idees per començar a canviar alguns hàbits de consum.

IMG_6537

L’activitat, impulsada per l’Ajuntament de Sabadell a través del Vapor Llonc, comptava amb la col·laboració de Ca l’Estruc, el Laboratori Social Metropolità, la Xarxa d’Intercanvi de Sabadell, Sabadell Verd, Educació per l’Acció Crítica i Remenant les Cireres. Part d’aquestes entitats van exposar les seves propostes per poder ser un consumidor més responsable.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s