Experiències de Sobirania Alimentària

El web de l’Associació Salut i Agroecologia (ASIA) ens proposa una activitat organitzada per l’Aliança per la Sobirania Alimentària dels Pobles a Catalunya (ASAC): Del Sud al Nord, compartim experiències de Sobirania Alimentària amb pinzellades feministes; amb la presentació del projecte d’educació socioambiental El Enjambre sin Reina de Sevilla i la presentació del llibre las mujeres baserritanas d’Euskal Herria.

L’acte serà dimart 14 de gener a les 19:30, a l’Ateneu Flor de Maig del Poblenou.

del-sud-al-nord

El proper dimarts 14 de gener comencem l’any amb la visita de dues experiències d’Andalusia i d’Euskal Herria que volem compartir. Totes dues tenen en comú que realitzen la seva tasca al voltant de la Sobirania Alimentària des de l’educació ambiental o la difusió i la comunicació, i que han reflexionat sobre les relacions de gènere i la necessitat d’incorporar el feminisme en les seves pràctiques:

  • El David Herrera ve d’una associació d’educació socioambiental, “El Enjambre sin Reina” de Sevilla, que desenvolupa diferents projectes com tallers formatius d’horts urbans, l’impuls d’una Aula Cultural i Ambiental – l’Ecolocal o la organització d’unes jornades de Sobirania Alimentària i Gènere.
  • La Leticia Urretabizkaia és coautora del llibre “Las mujeres baserritarras: análisis y perspectivas de futuro desde la Soberanía Alimentaria”, que analitza la situació de les dones baserritarras i la incidència i les polítiques públiques en el marc de l’activitat agrària i el desenvolupament rural.

Ens trobem amb elles i amb totes vosaltres dimarts 14 de gener a les 19.30 a l’Ateneu Flor de Maig, al carrer Doctor Trueta, 195. (Metro Llacuna).

Salut, agroecologia i feminisme!

.

Anuncis

3 thoughts on “Experiències de Sobirania Alimentària

  1. Gràcies per la difusió!!!
    Però no és sobre cooperació!! Jiji… és sud i nord de l’estat espanyol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s