Mel de Collserola

Al web d’un grup de consum agroecològic de Cerdanyola, associació el Rebost, han posat informació d’un nou productor de mel, que es troba a la falda de Collserola. En reproduïm el que han posat:

US PRESENTEM A MELARIUM, un nou proveïdor del racó dels petits productors:
Melarium som  un Projecte Familiar d’Apicultura Sostenible de Sant Cugat del Vallès, que neix de la il·lusió de convertir una afició en la nostra dedicació diària i de col·laborar en la preservació de l’abella autòctona, actualment espècie protegida per estar en risc d’extinció.

La Mel elaborada per les nostres abelles és principalment del Parc Natural de Collserola.
Formem part del Col·lectiu d’Abellaires, apicultors que hem decidit practicar una nova cultura en l’art de tenir cura de les abelles i que apostem per una apicultura sostenible, més enllà de l’ecologisme.
Seguim els criteris de producció ecològica, i per això comptem amb l’assessorament del nostre veterinari, amb qui compartim l’admiració per les abelles i la voluntat de practicar una apicultura responsable, respectuosa i delicada, donant-li a cada un dels eixams la dedicació, el temps i la mirada que necessiten.

Amb ell portem a terme,  rigurosament,  el Pla de Sanejament obligatori marcat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.
A demés seguim el seu propi Pla Sanitari, amb el que controlem a fons, tot un seguit de variables que ens permeten prevenir i pal·liar les problemàtiques habituals, que s’han agreujat a dia d’avui per les pràctiques descontrolades de l’apicultura industrialitzada i per la hibridació de l’espècie.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s