La Magrana Vallesana

La cooperativa de Granollers ens ha enviat aquesta presentació del seu projecte cooperatiu de consum. Convidem a totes les coopes que ens enviïn també una carta de presentació:

La Magrana Vallesana de Granollers fa tres anys!

L’Associació de consumidors i productors La Magrana Vallesana hem fet tres anys. I per celebrar-ho, el 16 de novembre vam organitzar una xerrada per parlar de Sobirania Alimentària amb dos ponents de llarg recorregut: Gustau Duch i Jeromo Aguado.

Tots dos van parlar-nos de la importància de reivindicar el dret dels pobles a decidir les polítiques agràries i alimentàries i del paper que juguen les associacions i les cooperatives de consum apropant productors i productores amb consumidors i consumidores, enfortint les xarxes locals i de proximitat.

Va ser tot un plaer escoltar-los. Per aquells que de moment no els coneixeu, Gustau Duch, és editor de la revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas i membre del consell editor de la revista Ecologia Política i Jeromo Aguado és pastor d’ovelles i pagès, president de Plataforma Rural i un dels impulsors del projecte de municipi ecològic d’Amayuelas de Abajo (Palència) i de la Universitat Rural Paulo Freire.

Vam gravar tota la xerrada així que si teniu ganes d’escoltar-los, la trobareu aquí: http://bit.ly/1dk473q.

I per acabar amb alegria aquest mes d’aniversari, la setmana passada La Magrana Vallesana va ser reconeguda amb l’accèssit dins la categoria ‘Iniciativa Empresarial’ en els Premis Ciències Ambientals lliurats pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambiental (ACCA).

Xerrada La Magrana 16N1

Xerrada La Magrana 16N2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s