Nova imatge del web

Aquesta tarda ens hem trobat en reunió de treball de les Reperes Motivades. La convocatòria era amb un únic tema: comunicació, o sia, el web de la Repera.

Hem aplegat una bona colla i de seguida hem decidit que el web de la Repera havia de tenir menys aparença de bloc. I per aquest motiu hem decidit que la pàgina d’entrada al nostre web sigui una pàgina estàtica.

També hem decidit simplificar el menú. Així que de les moltes opcions que hi havia abans, n’hem deixat 3, a la que s’hi afegeix el bloc, i per tant en queden 4 opcions: Què és la Repera, recursos ben arxivats provinents de les jornades -les jornades i els seus fruits-, espais d’intercanvi -cerco i trobo-, i les novetats en el camp agroecològic -el bloc!-. A aquestes 4 parts del web s’hi afegeix el mapa dels grups de consum i els seus proveïdors que s’enllaça des de la columna lateral de la dreta.

I ja que estàvem fent canvis, hem pensat de canviar el tema del web, i hem posat un nou tema que potser no sigui el definitiu però de moment ja ens ofereix una imatge més clara de la nova etapa.

Per tant cal tenir en compte que el web ara està en construcció. Compte amb el tractor!

Aprofito que faig l’entrada per valorar molt positivament aquesta jornada, molt eficient i alhora prenen les decisions de la manera més eficient possible -sempre amb el consens fàcil que caracteritza ser un grup molt afí-.

.

*****************

.

La imatge està treta de Balearweb.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s