Reflexionant sobre el segell

La cooperativa el Borró de Sant Andreu ha organitzat un acte per reflexionar sobre els segells de la certificació ecològica:

Què hi ha al darrera dels segells en els aliments?

Criteris per a un consum crític i responsable.

Dijous 31 de març, 20:30h, AVV Sant Andreu (local del Borró, c/ Balari i Jovany, 14, Sant Andreu, Barcelona)

En aquesta xerrada identificarem els diferents tipus de certificació d’aliments i marques de conformitat i els diferenciarem de les denominacions comercials. Explicarem els logotips i marques més importants per a un consum ecològic: agricultura ecològica, agricultura integrada, producte artesà, denominació d’origen, Q de qualitat… Finalment parlarem dels segells i la seva necessitat o no en una relació directa productor (o elaborador) i consumidor.

A càrrec de l’Engràcia Valls, sòcia de la cooperativa de consumidors La Manduca SCCL

Es pot descarregar el cartell per a fer difusió en aquest enllaç.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s