És possible consumir carn de forma sostenible?

Xerrada-Debat: És possible consumir carn de forma sostenible?
A càrrec de Marta Rivera, Veterinaris sense fronteres i amb la participació de productors de carn ecològica.
Dijous 24 de febrer, 19:00h
Lloc: Espai 210, c/ Padilla 210 baixos
Ponents:

Marta G. Rivera de Veterinaris Sense Fronteres

Jesús Serra de Mas de Boscà (Garrotxa),  productors de vedella ecològica.

Àngel Martínez (Manresa), productors de pollastre eco

Organitzat pel Guaret de l’Eixample.

Anuncis

One thought on “És possible consumir carn de forma sostenible?

  1. Hola a tothom,

    ho siento molt de no aver pogut arribar ahir a la vostre xerrada, per tant us demanaria si puguessis enviar-me algun link amb als continguts trattats o dir-me si hi haurán altres ocasiòns per ascultarls.

    Tambè si puguessi venir jo des-de Barcelona a visitar els vostre laboratoris i granjas estaria super interessat.

    Graciès per l’attenciò,

    mattia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s