ACTA ASSAMBLEA COOPESAMBGRACIA 02/11/2010

Presents: Verduretes (Topo) – Pinyol Vermell (Maria) – La Senalla (Alba) – El Rusc (Agnès)

Setmana verda: organitzada pels Lluïsos de Gràcia i es farà cap al febrer-març. Hi ha la proposta de participar-hi. L’Alba diu que quan tingui més info ens ho explica millor.

Activitats “extra-cooperatives”: deiem de donar molt suport a les comissions/persones de coopes q organitzen activitats (xerrades, cineforums, etc), possiblilitant que algú de CaG també hi ajudi en l’organització i/o que se’n faci una difussió eficaç. Que realment puguem ser un suport per a aquells que es mouen.

Fira d’intercanvi Virreina: 12 de desembre (s’ha d’acabar de comprovar la data). Hem dit de participar-hi, aquest cop volem montar una paradeta amb més info sobre consum sostenible i agroecologia i així. Deiem de tenir alguns documents informatius que es poguéssin consultar allà mateix. També volem imprimir tríptics per a que la gent se’ls pugui endur tranquil·lament. Tasques:
*Centralitzar l’organització dels torns: Maria. Cada coope hauria de tenir tres voluntaris i enviar un mail a CaG x a poder quadrar els horaris.
* Imprimir tríptics: Agnès.
* Recuperar els cartells: Topo i sinó Agnès reimprimeix.
* Contactar amb Xaingra x avisar q hi volem tornar a participar: Topo (i crec que ja està fet, oi?)
* Fer una taula i imprimir-la per a gent que es vol apuntar a una llista d’info: Alba
* Centralitzar documents d’info de temes de consum: Alba. (Tipus Brasero / revista Sobirania Alimentària/…) Si algú sap d’algun document interessant que ho digui!

Segell participatiu: en termes generals, s’ha pogut tractar molt poc en cada coope i si s’ha fet doncs no s’ha pogut extreure molta informació/treball. Hem dit doncs de fer un monogràfic/assamblea conjunt per a totes les coopes de gràcia cap a finals de gener. Deiem de fer-ho tipus cinefòrum passant un video d’una xerrada de la Marta Torramocha (s’escriu així?), el video està penjat al blog de la repera.

Concepte CaG: vam estar parlant sobre l’objectiu de CaG i van sortir idees com el d’impulsar i fer creixer el moviment de cooperatives de consum, d’optimitzar la proximitat i aprofitar l’intercanvi de productors o fer productors comuns, d’enfortir el lligam entre les coopes de gràcia, i de facilitar la difusió d’informació entre cooperatives. També vam dir d’aprofitar la llista de mail de CaG quan una coope ha de buscar productors (que envii un mail a CaG, pq segur q hi ha alguna coope q té informació útil i facilita la búsqueda).

Propera assamblea: dijous 9.12.2010 a la Torna (St Pere Màrtir, 16) a les 19:00h. Acabarem de preparar el tema del mercat d’intercanvi que serà el cap de setmana següent.

FESTA DEL RUSC! DEMÀ A PARTIR DE LES 18:00h, amb una primera part per nens i cap a les 20h començen més coses. (c/massens, 58) Ens agradaria que vinguéssiu! 🙂

fins aviat!
agnès

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s