Un anàlisi dels grups de consum

L’Esther Vivas ha escrit un article per a la revista Viento Sur, on reflexiona sobre el consum agroecològic, tot afirmant que els grups de consum són un exemple d’una manera de consumir que tot i que actualment és minoritària, demostren que es pot construir aquest altre món que desitgem.

A l’article comenta que La Repera és un espai de relació entre pages@s i consumidor@s però que li agradaria que fos un espai de coordinació més enllà de trobades anuals i del recull de dades i experiències. Suposo que el fet que Ecoconsum, al qual ja sabeu que qui escriu aquestes línies hi té molta esperança, progressi tant a poc a poc, i que la Xarxa Agroecològica s’hagi deixat de reunir ens dona una certa responsabilitat que des de l’organització de La Repera no crec que vulguem assumir. Deixo els comentaris d’aquesta entrada per si algú té ganes d’opinar, i aviso que tenim pendent una reunió d’organització de la Repera que si no m’equivoco serà pel dia 1 de setembre.

L’article de l’Esther Vivas es pot llegir a aquest enllaç.

Anuncis

One thought on “Un anàlisi dels grups de consum

  1. potser amb el temps si que sembla que haguem d’assumir aquest paper. val a dir que quan vam començar el nostre objectiu era molt més modest….potser ha arribat el moment?? jo personalment tampoc tinc massa clar, ni mai ho he tingut, què vol dir la paraula coordinació…estaria bé pensar-hi, i qui sap….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s