Directiva Marc d’Aigua

Estimats/des,

Durant les experiències de treball de seguiment de la implementació de la Directiva Marc d’Aigua i dels processos de participació pública que s’han desenvolupat a Catalunya en els darrers anys, la XNCA ha detectat que molts moviments socials, entitats i persones busquen enriquir la informació disponible sobre el tema de l’ús d’aigua en agricultura o han expressat interès en poder desenvolupar amb més profunditat aspectes relacionats.

Els problemes que actualment comporten el model de desenvolupament agrícola i la protecció de les masses d’aigua es caracteritzen per la seva complexitat. Una complexitat que cada grup o sector tracta d’enfrontar. En aquest sentit, tenim la percepció que és possible recolzar-nos mútuament a través de la creació d’un diagnòstic de quines problemàtiques es consideren les més rellevants o difícils d’abordar. El diagnòstic ens podria permetre posar les bases per a que en un futur es puguin elaborar propostes útils per complementar les argumentacions que s’estan desenvolupant en els diferents moviments i establir sincronies.

Per tot això, us convidem a compartir les preocupacions que actualment té cada organització en aquesta trobada, posar sobre la taula les informacions ja existents i conèixer-nos millor!

La data proposada és el dia 2 de juliol de 2010, des de les 17-18:30h – lloc a definir –

Esperant que sigui del vostre interès

XNCA

_______________________________________________
Agroecologia mailing list
Agroecologia@llistes.moviments.net
http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/agroecologia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s