1eres Jornades d’Agroecologia i Agricultura Ecològica a l’ESAB

Ens han passat aquesta informació que segur que us interessa:

Després de molts mesos treballant-hi, estem molt contents de poder enviar-vos el programa definitiu de les 1eres Jornades d’Agroecologia i Agricultura Ecològica que farem a l’ESAB els propers 13 i 14 de maig (dijous i divendres). Amb uns convidats d’excepció, el grup d’alumnes i ex-alumnes d’Agroecologia de l’ESAB pretenem donar a conèixer experiències i coneixements de persones vinculades a l’Escola, i que treballen en Agricultura Ecològica, com també comptarem amb la presència de pagesos, tècnics i investigadors que fa anys que van optar per treballar en l’agrecologia en llurs feines.

El mateix dijous 13, després de dinar, es celebrarà una assemblea oberta per a constituir un grup de treball i promoció de l’agricultura ecològica des de l’ESAB, i on tothom hi està convidat.

Esperem que us animeu a assistir i participar amb nosaltres de les jornades, que està adreçada tant a estudiants, professorat, tècnics, i a tothom que tingui interès en l’agreocologia i l’agricultura ecològica.

Us demanem que en feu la màxima difusió.

Us hi esperem!

Albert, Àngel, Maria, Roc, Míkel, Cristhian, Marta i Siano.

Jornades d’Agroecologia a l’Escola Superior Agricultura de Barcelona

Dies 13 i 14 de maig, al Campus del Baix Llobregat, a Castelldefels.

Preu: Per inscriure’s cal abonar 20 € per als dos dies. La inscripció és gratuïta per a estudiants, socis de l’ICEA, aturats (amb prestació econòmica o sense) i majors de 65 anys. Hi haurà dinar amb menú ecològic per als dos dies (preu: 12 €/dia).

Crèdits de lliure elecció: L’Escola oferirà 1 crèdit de lliure elecció per als estudiants que certifiquin un 80% d’assistència per a les dues jornades.

Inscripcions:

El pagament cal fer-ho al número de compte següent (La Caixa): 2100 0963 64 0200044785, indicant sempre el nom de la persona i el motiu “agroecologia”. En cas de voler assistir a les jornades i no haver pogut inscriure’s abans de l’inici, la inscripció es podrà realitzar el mateix dijous dia 13 de Maig a les 8.30h a l’entrada de l’ESAB. Per al dinar caldrà haver reservat amb la inscripció 10 dies abans de les jornades.

Dinar Ecològic: Hi haurà dinar amb menú ecològic per als dos dies (preu: 12 €/dia). Per al dinar caldrà haver reservat amb la inscripció 10 dies abans de les jornades.

Més informació: cartell de les jornades.

GRUP D’AGRECOLOGIA DE L’ESAB

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s