Convocatòria per començar a preparar la tercera jornada

Hem enviat per correu electrònic a la llista de contactes aquest correu:

Hola reperencs i reperenques !!!

Ja tenim data per la Tercera Trobada de LA REPERA!

10 i 11 d’abril 2010


Aquesta trobada, igual que les dues anteriors, busca crear un espai de formació i reflexió que impliqui tant a les coopes de consum com a la pagesia, i que afavoreixi el diàleg entre aquests. Els temes que es tracten a la Repera són: responsabilitat compartida, transport i distribució, certificació participativa i transformació social.

Ara: llancem una crida per recollir les aportacions, idees i necessitats de tots i totes: si us interessa coordinar un taller o si us interessa tractar un tema en particular, podeu entrar en el grup organitzador de la Repera. També necessitem gent al grup organitzador per a ajudar en tasques més logístiques relacionades amb les jornades. La implicació és molt flexible en funció del temps disponible i de les motivacions de cadascú.

Tota la gent interessada en donar un cop de ma d’una manera o altre esta convidada a una reunió el dilluns 22 de febrer, a les 19:00, al local de l’Aixada (Gràcia -Barcelona). Podeu venir tant a nivell individual com en representació de la vostra cooperativa.

En aquesta reunió farem dues coses:

  • una pluja d’idees de temes concrets per a tractar en les Jornades, per acabar de definir el programa. Ja tenim algunes idees (veure el bloc) però aquí és on necessitem més participació, per a que els continguts de les jornades siguin el més adequat possible a les necessitats concretes del moviment agroecologic.
  • explicarem el funcionament del grup organitzador i ens estructurarem en comissions (comissió de logística, comissió de comunicació, comissió de relacions externes, etc.) per a que cada persona pugui trobar el seu lloc i tenir molt clars els seus compromisos.

Agrairíem que confirméssiu la vostra participació al mail larepera@pangea.org

Si no podeu venir a la reunió però teniu interes en participar, o si teniu algun suggeriment de temes per a tractar, podeu enviar un correu per avisar-nos.

Us recordem que tota la informació relacionada amb l’organització de les Jornades estarà penjada periòdicament al bloc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s