Convocatòria de reunió pel dia 23 de juliol, per preparar jornada de distribució i logística en xarxa

A les darreres reunions de La Repera s’ha decidit que la propera gran trobada s’organitzaria cap a la primavera però que d’entrada començarem el curs impulsant dues trobades monogràfiques d’un sol dia: una sobre segell participatiu i una altra sobre distribució i logística.


Amb aquesta entrada us convoquem per a preparar la trobada sobre
distribució i logística en xarxa que esta prevista per finals de setembre

La idea és compaginar en una mateixa jornada formació, reflexió i planificaacció.

Concretament va sorgir la idea d’organitzar tres tallers al matí.
un taller sobre eficàcia ecològica en el transport i en la logística en general, un taller sobre les experiències que històricament s’han intentat dur a terme en aquest àmbit i un altre sobre els principis que cal tenir en compte a l’hora de dissenyar el nostre model logístic ideal.

Reservaríem la tarda pel grup de treball que ja va sortir de l’anterior repera amb el projecte de compra directa i autodistribució de cítrics. la idea és que al projecte s’ hi poguessin afegir tan altres grups de consum com altres productes i productors.

(de moment tot això només són propostes i se n’accepten d’altres)

En aquesta primera reunió voldríem començar a establir els objectius de la jornada, els col·laboradors per fer els tallers, les metodologies, el lloc i la data (en principi finals de setembre a prop de Barcelona) i la difusió de tot plegat.

Som conscients que l’estiu no és moment de preparar gaires coses, en principi no preveiem treballar gaire a l’agost però si que ho volem deixar tot apunt perquè al setembre ens hi puguem posar de seguida i no ens passi com sempre que ens despertem passades les festes de la mercè.

Si esteu interessats en venir contacteu amb nosaltres (larepera a pangea.org) i us direm a quin lloc de Gràcia ens trobem el proper dijous dia 23 de juliol a les 8 del vespre a una terrasseta (metros Lesseps, Fontana o Joanic).

fins aviat
tingueu salut i gaudiu del solet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s