Setmana de Lluita contra els aliments transgènics i per la Sobirania Alimentària

Del 14 al 18 d’abril, enllaçant amb una convocatòria estatal de setmana de lluita descentralitzada contra els transgènics, el Grup de treball contra els petroaliments, integrat per diversos col·lectius i organitzacions catalanes, promourà a Catalunya la setmana de lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària.

Cartell pesat setmana de lluita

Cartell pesat setmana de lluita

La idea és que el major nombre de col·lectius i persones organitzeu, entre el 14 i el 17 d’abril i per tot el territori català, actes i accions relacionades amb la lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària, de manera descentralitzada i autònoma. Lògicament, això vol dir que cada col·lectiu és lliure d’organitzar el tipus d’actes i accions que cregui oportunes, ja siguin de caràcter més lúdic, reivindicatiu, de sensibilització i difusió, de confrontació i denúncia, etc.

A l’àrea de Barcelona, cada dia de la setmana de lluita es centrarà en una temàtica concreta relacionada amb el marc general esmentat:

Dimarts 14

Dimecres 15

Dijous 16

Divendres 17

Transgènics

Grans Superfícies

Deute Ecològic i Decreixement

Lluita pagesa i
Sobirania Alimentaria


Entenem que seria interessant que els actes i accions descentralitzades que organitzeu s’emmarquin en aquesta proposta de dies temàtics de mobilització; tanmateix, sentiu-vos lliures per saltar-vos el guió si per les circumstàncies que sigui sentiu que aquest marc us pot representar alguna limitació. Per altra banda, de cara a visibilitzar conjuntament tots els actes i accions que es realitzin a Catalunya durant la setmana, i per tal de seguir teixint una xarxa catalana cada cop més gran i forta de col·lectius i persones actives i sensibilitzades en aquestes temàtiques, us agrairem molt que ens comuniqueu tot el que organitzeu i dueu a terme en el marc de la setmana de lluita escrivint un correu electrònic a
informaciosetmana@yahoo.es

Important: la setmana de lluita estatal culminarà dissabte 18 d’abril amb una manifestació a Saragossa que començarà a les 12h al Paraninfo (Plaza Paraiso nº4) sota el lema “Per una alimentació i una agricultura lliures de transgènics”. Estem organitzant autobusos per a transportar-nos col·lectivament fins allà. Si hi esteu interessades envieu un correu electrònic a autocarzaragoza@yahoo.es

Moltes gràcies pel vostre temps i atenció… i animeu-vos a fer quelcom en el marc de la setmana de lluita! Qualsevol acció, per petita que pugui semblar, sumarà en aquesta lluita col·lectiva per un altre món possible i necessari en el que regni la justícia social i ecològica. Començar-lo a construir, ara i aquí, depèn de totes nosaltres!!

La revista que s’ha editat per a aquesta ocasió ja es va presentar fa uns dies.

Grup de treball contra els petroaliments.

El Grup de treball contra els petroaliments està integrat per Transgènics Fora!, Campanya No et Mengis el Món, Enginyeria Sense Fronteres, Educació per a l’Acció Crítica, Entesa pel Decreixement, Supermercats no gràcies, Entrepobles, Repsol Mata, Grup de Suport al MST, Som Lo Que Sembrem i Ecologistes en Acció.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s