Que Àfrica no pagui la nostra Crisi

Ens arriba al correu de larepera (a) pangea.org aquesta convocatòria. El dia dia del nostre consum ja fuig d’exportar explotació a països tercers, però no deixa de ser interessant estar informats dels efectes de l’altre tipus de comerç i com són les polítiques d’aquesta europa neoliberal:

Conferència “Les polítiques comercials europees, o com fer que l’Àfrica pagui la nostra crisi”

El més important és assolir un canvi en la balança de poder entre els països més desenvolupats i els països en desenvolupament, perquè els primers no canviaran les seves polítiques voluntàriament, sinó gràcies a la pressió que s’exerceixi sobre ells. (…) La nova Europa neoliberal, l’Europa global, és molt contundent a l’hora de defensar els seus interessos. A més, aquesta Europa global té una actitud cada vegada més agressiva amb els països del Sud. (…) Europa li deu a Àfrica, no hi ha discussió possible. (…) No sóc pessimista pel que fa a Àfrica, sóc pessimista pel que fa a Europa.” Dot Keet, en una entrevista a la Revista Pueblos.

– Intervindran:

Dot Keet, investigadora i activista del Transnational Institute (Amsterdam) i Alternative Information and Development Center, professora de política econòmica a diverses universitats d’Àfrica del Sud. Autora de diverses publicacions sobre els EPA (Acords d’Associació Econòmica).

Jordi Pons,
director de SETEM Catalunya.

Moderarà: Eulàlia Reguant, responsable de campanyes de Justícia i Pau.

– Data: dimarts 31 de març de 2009
– Hora: 18:30 h
– Lloc: CCCB (Centre de Cultura Contemporània, aula-1) C. Montalegre, 5. Barcelona.
– Idioma: anglès (traducció simultània)

– Organitzen:

SETEM Catalunya Justícia i Pau Observatori del Deute en la Globalització Veterinaris Sense Fronteres Centre d'Estudis Africans Coordinadora d'Associacions Senegaleses de Catalunya Campanya Qui deu a Qui?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s