Samfaina llesta per servir

Tot està pendent que si durant els propers dies algú presenta alguna moció important potser canviaria molt el sabor del plat cuinat durant aquest més de desembre. Es van fer dues reunions, el dia 1 i el dia 8, una de continguts i metodologia i la segona només del grup metodològic. Podeu veure l’acta del dia 1 aquí i la del dia 8 aquí.

A la cuina ens vam reunir amb la proposta dels cuiners de metodologia que va estar ben acollida per totes. Podeu mirar l’acta aquí.

La propera reunió, on posarem la samfaina al plat, és a dir, farem una proposta del programa per a enviar immediatament, no sigui que es refredi, a tots vosaltres que esteu afamats amb la forquilla a la ma, serà dilluns 22 al local de l’Aixada, a dos quarts de nou.

Com es pot comprovar queda molta feina pendent i tenim poc temps. Ens calen mans expertes perquè la segona Repera tingui més suc. Alguna proposta de lloc per la trobada? dels temes triats, ens calen experts que ens ajudin, va!

Anuncis

One thought on “Samfaina llesta per servir

  1. Tot i que l’ordre del dia de la reunió del dilluns està a l’acta de l’assemblea del dia 15, la poso en aquest comentari perquè no calgui obrir el pdf per a llegir-la i per a convidar a totdom a contestar aquest comentari per proposar algun altre tema per parlar pel dia 22 (dilluns).
    La propera reunió és DILLUNS 22 DE DESEMBRE, a les 20:30h a l’Aixada, c/ Argentona, 7
    Ordre del dia:
    – Acabar de decidir el programa perquè s’ha d’enviar als col.lectius segons calendari
    – Valorar com va el tema de les tasques assignades, contactes, idees pels tallers…
    – Veure com està el tema de l’espai per fer les jornades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s